02/24/2017
Salgsingeniør Oil & Gas - Oslo
Vi søker en aktiv og fremoverlent salgsingeniør til olje- og gassindustrienVi fusjonerer: Stahl-Tranberg AS etableres til sommeren.
I et vanskelig marked tar R. Stahl grep og fusjonerer selskapene i Norge. Det investeres i utvikling av nye produkter og oppgradering av sertifikater samt EX verkstedet rigges nå for å lage større og mer komplekse systemløsninger til våre kunder. Spennende innovative EX løsninger er på vei og vi blir en sterkere leverandør for våre kunder.

Salgsingeniør Oil & Gas

Vi søker en aktiv og fremoverlent salgsingeniør til olje- og gassindustrien

Stahl-Syberg ønsker å ansette en løsningsorientert salgsingeniør.
Som salgsingeniør vil du være ansvarlig for å etablere og vedlikeholde sterke relasjoner for et utvalg av selskapets viktigste kunder, samt utvikle kunder gjennom kundebesøk og aktiv oppfølging.
Hovedoppgaven vil være å ivareta et utvalg av selskapets viktigste kunder samt utvikle nye kunder med potensiale - gjennom besøk, aktiv oppfølging fra kontoret, organisering av sambesøk, fabrikkbesøk, organisering og koordinering internt. Hensikten er å skaffe kunnskap om kundens behov og avdekke vårt potensial før økte markedsandeler, åpne opp for nye produktgrupper og sikre høy kundetilfredshet.
Du må ha en aktiv og fremoverlent holdning til at kontaktskapende arbeid skaper resultater. Du må være selvgående, du må selv klare å selektere og organisere din aktivitet slik at alle ressurser styres aktivt mot å nå selskapets mål. Du må tenke langsiktig, bygge relasjoner, være tålmodig og ha evnen til å finne nye veier når det «butter» imot.
Vi ser etter deg med teknisk erfaring, gjerne som elektriker/automatiker med fagbrev eller relevant teknisk utdannelse. Du må ha erfaring fra teknisk salg av ex-produkter og inneha ett betydelig nettverk i olje- og gassindustrien. Du må ha et strategisk og kommersielt tankesett, og forståelse for muligheter som ligger i markedet.
Stahl-Syberg tilbyr deg en stilling i et ledende selskap, med klare ambisjoner for fremtiden og med dyktige og utfordrende kunder innen olje- og gassindustrien. Du vil få store muligheter til å påvirke og videreutvikle din egen arbeidsplass.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi v/Stig Finnerud på tlf. 913 39 600. Send søknad med CV via ”stillinger” på Visindi.no innen 02. april 2017. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.